Üdvözlet

Kedves Menyasszony, kedves Vőlegény!

Köszöntünk a Hírös Esküvő weboldalán! Ahogyan a Kecskeméten és környékén működő vállalkozást, úgy ezt az oldalt is azért hoztuk létre, hogy minél többet tudjunk segíteni nektek abban, hogy esküvőtök a lehető legtökéletesebben sikerüljön – vagyis úgy, ahogy ti szeretnétek. Megpróbálunk a lehető legjobban alkalmazkodni hozzátok, de ha megengeditek, bele is szólunk az elképzeléseitekbe több éves ilyen irányú tapasztalatunk alapján.
Ha nincsenek még konkrét elképzeléseitek, az sem baj, hiszen számos területen tudunk segíteni a meghívó megtervezésétől egészen a legjobb nászút kiválasztásáig.

Kedves Barátaink!

Köszönjük, hogy megelőlegeztétek nekünk a bizalmat azzal, hogy ezeket a sorokat olvassátok. Meggyőződésünk, hogy ez a szakma – és ennek minden ága, az első megbeszélésektől kezdve a dekoráción, fotózáson át a vendéglátásig – csakis úgy működik rendesen, ha szívvel-lélekkel, maximális elhivatottsággal csináljuk. Számunkra természetes, hogy mindenben megpróbálunk segíteni nektek.

Nézzetek szét nálunk! A fejlécben található kategóriákat átböngészve tájékozódhattok arról, hogy miben lehetünk hasznosak számotokra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel:
a Hírös Esküvő csapata